T’agrada el màrqueting, la publicitat o el periodisme? Saps que amb un cicle formatiu de grau superior també pots accedir a la universitat?

La Formació professional és un ensenyament eminentment pràctic, que et proporciona les competències i els coneixements tècnics necessaris per incorporar-te en el món laboral. Però també et permet continuar estudiant, accedint a la universitat per una via pròpia, sense selectivitat, i amb la possibilitat de convalidar algunes assignatures dels primers cursos.

Els titulats en cicles formatius de grau superior estan molt buscats per les empreses, tal com demostren les dades d’inserció laboral dels graduats: al voltant dels nou mesos de finalitzar els estudis, la gran majoria troba feina, alguns compaginen la feina amb altres estudis, i només al voltant d’un 9% està a l’atur, a diferència del 12% d’atur general en la mateixa franja d’edat.

A l’Ins Alella t’oferim el Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i publicitat, amb perfil professional enològic. Un cicle que té com a objectiu formar professionals de l’àmbit del màrqueting i la comunicació empresarial, amb una especialització en enologia, que només es pot obtenir en tres centres a tot Catalunya.

Informa-te’n ⇒ AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>