“We are all diverse, we are all great”: el nou projecte Erasmus+ de l’Institut

L’Institut Alba del Vallès hem estat novament seleccionats per a participar en el programa d’Erasmus+. En aquest cas desenvoluparem el projecte “We are all diverse, we are all great”, que té com a principal objectiu formar docents del centre per a que organitzin projectes de mobilitat inclusius en que alumnes amb Trastorn de l’Espectre Autista hi puguin participar.

Aquest és el segon projecte Erasmus+ en el que participem. El primer, anomenat “Outdoor education”, que es va iniciar al setembre de 2018 i  finalitzarà el mes de desembre, ha permès l’intercanvi d’alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’Alba del Vallès amb alumnes de Portugal, Itàlia, Romania i Turquia. La implementació d’aquest projecte ha permès una millora en l’aprenentatge de llengües estrangeres dels alumnes que hi van participar, però també en la comprensió de les diferents realitats europees per a tota la comunitat educativa. 

Ambdós projectes han estat cofinançats pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

“El proyecto “We are all diverse, we are all great” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de esta nota de prensa es responsabilidad exclusiva del Institut Alba del Vallès y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>