Xocolatada solidària

Avui hem celebrat la xocolatada solidària per la investigació del càncer infantil, amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu. Estem molt contents i orgullosos de la participació del nostre institut. La xocolatada ha estat tot un èxit: hem recaptat 330,4 euros!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

En primer lloc, volem donar les gràcies a l’Abril, ja que sense la seva col·laboració no s’hauria iniciat aquesta proposta. També volem agrair al supermercat BonÀrea de Mont-roig del Camp per la seva aportació, la llet i la xocolata . També caldria destacar i donar moltes gràcies a la Nuri i al Jaume del bar per tota la feina de fer la xocolata i les coques.

L’Abril ens ha llegit el següent:”

 

Hola. bon dia a tots i a totes! Primer que tot donar les gràcies a tots els que heu participat en la xocolatada solidària a favor dels departament d’investigació del càncer Infantil de l’hospital Sant Joan de Déu.

El càncer Infantil és molt diferent al d’adults. Aquest primer té una incidència més baixa i per això té menys investigació. El càncer Infantil no es pot prevenir, així com pot ser el cas del d’adults.

També requereix teràpies diferents a les d’adults i les respostes a aquests tracataments també  ho són.

Es per això que ens hem de conscienciar que qualsevol ajuda es poca, ja que els resultats de les investigacions del càncer d’adults, no es poden comparar ni utilitzar en el càncer Infantil i per això cal impulsar les recerques específiques.

Hem de pensar en que a més investigació, més supervivència, per això és tan important l’acte de solidaritat que hem fet avui, perquè estem donant més supervivència a molts pacients que ara mateix ho estan lluitant i ho lluitaran i els que ja ho han lluitat ha sigut gràcies als actes com el d’avui.

Dit això, vull agrair a totes les persones que han fet possible aquesta xocolatada solidària.

Moltes gràcies.

Abril.”

Els avis del centre de dia l’Onada també s’han afegit a aquesta acció solidària.

Gràcies a tots aquells i aquelles que d’alguna manera heu col·laborat a fer això possible amb les vostres donacions i la vostra solidaritat. MOLTES GRÀCIES!!!

 

 

Més agraïments:

Benvolguts/des,

Volem agrair-los la generositat i la confiança que han dipositat en el moviment de la Xocolatada Solidària organitzada per donar suport a la tasca que duen a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu per lluitar contra el càncer infantil.

Gràcies a la seva implicació, el seu donatiu total de 330.40 € es destinarà als projectes seleccionats per l’organització de la Xocolatada, pel que fa a recerca i acompanyament als infants malalts de càncer del desenvolupament, més conegut com a càncer infantil.

En nom dels petits valents i les seves famílies, moltíssimes gràcies ! 

Xocolatada Solidària

 

 

1 comentari

  1. Rebeca

    Moltes gràcies a tots els que heu aportat el vostre granet de sorra!! Junts som capaços de fer coses coses molt grans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>