Visita a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig

El dijous 26 de gener vam anar a visitar la biblioteca de Mont-Roig. Van començar explicant els  diferents espais de què disposa per als diferents col·lectius que la utilitzen. Després d’ensenyar-la i d’explicar com funciona i les activitats quecaptura-de-pantalla-2017-03-21-a-les-16-52-11 s’hi realitzen, el Marcel, que és el director, ens va fer una petita explicació amb PowerPoint sobre com han anat canviant les biblioteques al llarg del temps, les seves experiències, i com s’han anat convertit en un agent dinamitzador molt important en les comunitats. També ens va parlar sobre el paper de l’animador/a en la biblioteca. La segona part de la visita, va ser a càrrec de la Judith, la bibliotecària. Va fer algunes activitats, una de les quals va ser explicar-nos una història  mentre feia papiroflèxia; nosaltres havíem de seguir com ella anava plegant el paper fins que el conte s’acabava i nosaltres teníem la figura a les mans. Ens va sorprendre molt ja que no era el que esperàvem. Va ser diferent i especial.

El Marcel i la Judith tenen molta experiència i són uns apassionats de la seva feina. Ens han ensenyat la importància de l’animació en la biblioteca i com podría ser si nosaltres hi treballéssim.

Emily Van Boven

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>