Fase classificatòria torneig KINS Korfball

El passat dijous 28 de març, els equips guanyadors del torneig intern de Korfball de l’Institut Pallejà van anar al Poliesportiu Municipal de la Mar Bella, a Barcelona, a disputar la fase classificatòria del torneig KINS Korfball, junt amb altres instituts del Baix Llobregat. Van participar els equips de les classes de 1er C i 2on A, en la categoria infantil i els equips de les classes de 3er B i 4t D, en la categoria cadet. Va ser una jornada esportiva molt competida i amb bon ambient de respecte i fair play per part de tots els instituts participants, on els alumnes van poder gaudir del Korfball i també de la platja de la Mar Bella. En la categoria infantil va dominar l’institut Pallejà, on un dels equips de 2on A va quedar campió i un dels equips de 1er C com a segon classificat. En la categoria cadet no van tenir la mateixa sort, tot i fer una bona competició cap dels equips de 3er i 4t van poder guanyar el torneig, tot i que un dels equips de 4t D va diputar la semifinal.