Sabeu que som centre ambaixador de Save the Children?

Gràcies a la nostra participació continuada -ja portem dotze anys col·laborant-hi- en la iniciativa Kilòmetres de Solidaritat impulsada per aquesta ONG i organitzada al nostre centre pel Departament d’Educació Física hem rebut el distintiu de centre ambaixador.
El passat dijous 24 d’octubre vam rebre aquest distintiu de mans del Sr. Juan Guilló, responsable de Programes en Centres Escolars de Save the Children. A l’acte també van assistir representants de l’ajuntament de L’Hospitalet i del Departament d’Educació, representants del nostre institut i el més important, els corredors de la cursa solidària durant el curs anterior i els membres de la Comissió Solidària en representació de tots aquells que heu participat durant aquests dotze anys.
Però el que més ens va agradar de tota aquesta posada en escena és que Juan Guilló va venir a passar-nos comptes. Ens va fer veure que el nostre gra de sorra (més de 2.500 euros el curs passat) va treure de la desnutrició severa 168 nens, ens va fer veure que les nostres cames van arribar al milió d’euros quan les sumàvem a tots els Kilòmetres de Solidaritat correguts a  Espanya, ens va fer veure que el nostre gest solidari continuat ha ajudat persones reals durant dotze anys. I també ens va donar les gràcies, les gràcies per córrer, les gràcies per buscar patrocinadors, les gràcies per creure-hi una mica, les gràcies per voler ajudar, les gràcies per ser com som, solidaris.
I des d’aquí us volem fer arribar a vosaltres, les famílies, aquests números màgics que heu contribuït a assolir. I també us volem donar les gràcies, per patrocinar la cursa del vostres fills i per educar-los així, solidaris.

Milers de gràcies!

 

I al minut 32 amb 30 segons, en aquest enllaç: https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14350576