2a proposta de tasques per al confinament (30/03/2020)

Us fem arribar les activitats proposades pels equips docents per a aquesta setmana. Recordeu que són feines voluntàries, que no compten per nota i que han d’ajudar a passar aquests dies de confinament. Ah, i si us avieu oblidat, aquest divendres comencen les vacances de Setmana Santa!

Una forta abraçada virtual.

Hem posat els correus dels professors que no estan al Moodle perquè us poseu en contacte amb ells quan necessiteu ajuda.

També us proposem:

 • Aquesta és una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de totes les Escoles i que les noies i els nois dels instituts de Catalunya, des d’Infantil fins a Cicles formatius, passant per la Primària, l’ESO i el Batxillerat envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

  Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

  Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris ) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

  Ens agradaria que les direccions dels centres educatius, els i les docents (mestres, professorat) i tothom que formi part de la comunitat educativa, escrigui una carta i demani al seu alumnat que hi faci una petita / gran aportació en situacions emocionalment difícils. Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos,… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint.

  Fem-ho possible.

  Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada

  Per fer això, necessitem una vegada més, com en tantes d’altres ocasions han demostrat, l’ajuda i solidaritat de tots i cadascun dels centres educatius d’aquest país.

  De moment, els Hospitals que ja han obert un mail són:

  Hospital del Mar i l’Hospital Clínic de Barcelona

  Els e-mails són els següents

  Sílvia Gelabert e-mail: silencimatge@gmail.com Sílvia Gelabert Professora d’un CFGS, i tècnic en diagnòstic per la imatge.

En aquest darrer cas, si envieu alguna producció a algun centre sanitari ens agradaria molt que també ens ho enviessiu al correu del centre i en farem difusió.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ànims a tots i totes. No és fàcil per ningú i heu de saber que tenim moltes ganes de tornar a veure la vostra canalla en directe!