L’Institut

Jornada de Portes Obertes 2021 per ESO

JPO: Dimecres 3 de març a les 18:00h

Les actuals circumstàncies ens obliguen a canviar la jornada de portes obertes habitual per una en forma de videoconferència. Per a poder accedir a aquesta videoconferència necessitem una adreça de correu electrònic a la que fer-vos arribar l’enllaç d’accés, i és per això que us demanem que ompliu aquest petit formulari.

 

Fes clic a la imatge per veure la presentació de la Jornada de portes obertes

Nova Web de la preinscripció del Departament d’Educació

 

INFORMACIONS COVID-19

El grup de convivència estable del 1r A d’ESO estarà confinat fins al dia 25 de març inclòs. El 26 de març es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat fins al dia 15 de febrer inclòs. El 16 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2n A de Batxillerat estarà confinat fins al dia 8 de febrer inclòs. El 9 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat fins al dia 3 de febrer inclòs. El 4 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 1r D d’ESO estarà confinat fins el dia 31 de gener inclòs. L’1 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r d’SMX Tarda estarà confinat fins al dia 28 de gener inclòs. El 29 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 3n A d’ESO estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2 d’SMX Tarda estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2n A d’ESO estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 1r B de Batxillerat estarà confinat fins al dia 29 de novembre inclòs. El 30 de novembre es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r A d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r B d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 2n B de Batxillerat estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r B de Batxillerat estarà confinat des del dia 21 fins al dia 26 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r D d’ESO estarà confinat des del dia 14 fins al dia 18 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r A d’ESO estarà confinat des del dia 14 fins al dia 18 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r de cicles formatius de grau superior d’ASIX estarà confinat des del dia 9 fins al dia 16 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 2n B de Batxillerat estarà confinat des del dia 6 fins al dia 12 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r d’SMX M2 estarà confinat des del dia 29 de setembre fins al dia 4 d’octubre ambdós inclosos.

Actualitzat el dijous 18 de març a les 10:00h