L’Institut

Escola Verda

La Generalitat ens han fet entrega del document que ens certifica com Escola Verda fins a l’any 2023. Gràcies a tots per fer-ho possible!!

COMUNICAT IMPORTANT SOBRE EL LLIURAMENT DE NOTES D’ESO

Benvolgudes famílies,

davant dels problemes tècnics del nou programa Esfer@ d’introducció de notes ens és materialment impossible tenir els butlletins per demà dia 27 de juny.

Divendres 28 de juny a partir de les 10.00h i fins les 14.15h les famílies les podreu venir a buscar i sereu ateses per l’equip directiu.

Us lliurem la següent documentació:

– Alumnes que han assolit tot a l’avaluació ordinària——–> 1 butlletí de notes + 2 còpies del Consell Orientador que pare, mare o tutor legal han de signar al moment. L’original és per la família i la còpia pel centre.

– Alumnes que NO han assolit tot a l’avaluació ordinària–> 2 butlletins de notes (ordinària i extraordinària) + 2 còpies del Consell Orientador que pare, mare o tutor legal han de signar al moment. L’original és per la família i la còpia pel centre.

Aquelles famílies que no puguin venir personalment podran recollir la documentació i signar els consells orientadors fins al 19 de juliolper Secretaria. Recordeu que no podeu marxar sense signar dits documents.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Model de portàtil pels alumnes d’ESO

Us deixem les característiques típiques dels portàtils que el centre considera adients pels alumnes d’ ESO. No us ho preneu com unes característiques obligatòries, sinó com una recomanació de mínims.

  • Processador AMD A4-9125 (2.3 GHz, 1MB) o similar
  • Memòria RAM 4GB
  • Disc dur 128 GB SSD (més petit… Llegeix més»