Presentació del servei comunitari Fem companyia

Aquesta setmana, l’alumnat de 3r d’ESO ha rebut la visita del col·lectiu de Benestar i Família que s’encarrega de gestionar l’activitat FEM COMPANYIA, un projecte que es porta a terme als municipis de la comarca del Pla de l’Estany.
Aquest projecte té com a objectiu organitzar activitats per a la tercera edat encaminades a ocupar el temps lliure d’aquest col·lectiu. Ens han explicat que les usuàries majoritàries d’aquest servei són dones i que les propostes més acceptades són tallers de memòria, manualitats i petites excursions. Amb aquest tipus d’activitat s’aconsegueix, d’una banda, ocupar el temps lliure d’aquestes persones i, de l’altra, socialitzar-les en el seu entorn més proper. Si ho desitgen, els alumnes de 3r podran participar activament d’aquest servei comunitari a partir del mes de gener, dedicant-hi les deu hores que marca el currículum. Una bona manera (solidària i necessària) d’ocupar el temps lliure dels nostres joves.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>