L’alumnat de fusta participa al concurs de Sant Josep i visita l’empresa ITdC

Aquest divendres 15 de març va tenir lloc a l’Escola Industrial de Sabadell, la 28a edició del tradicional concurs de fusters en motiu de la festivitat de Sant Josep. Enguany, el nostre centre ha estat representat pels alumnes Lamin Sillah i Pep Sala, dels cicles d’Instal·lació i Moblament i Fusteria. Tots dos van fer un molt bon paper, encara que no aconseguiren cap premi. Aquest any, el repte consistia en fer un revister de disseny amb diferent tipologia d’encaixos amb faig. Des del departament, agraïm l’esforç i les hores de preparació que els alumnes han dedicat al concurs.
Al mateix moment que es feia el concurs, la resta d’alumnes dels cicles de grau mitjà i els professors vam fer la visita a l’empresa ITdC, especialista a nivell mundial en corbats i laminats de la fusta. És una empresa capdavantera en aquesta tecnologia que treballa pels millors dissenyadors i empreses de disseny del món. Des del Departament de Fusta valorem de manera molt positiva l’atenció i la xerrada tècnica que ens va oferir seu gerent, José Luis Martín. Hi tornarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>