Bones idees en la trobada del projecte Toni

Aquest 7 de març de 2019, la cooperativa clipflag de l’institut Josep Brugulat va presentar les seves propostes davant de l’ajuntament i d’altres cooperatives dels instituts del Pla de l’Estany. Ens vam trobar amb dues entitats. La primera va ser la Fundació Estany, que ens va proposar incentivar el voluntariat per organitzar activitats amb persones discapacitades per tal d’integrar-les a la societat. La segona entitat va ser el Consell Esportiu. Ens van demanar propostes per ampliar les activitats de divendres actius, on s’hi hauria d’incloure: cultura urbana, activitats dins de Banyoles, amb un cost màxim de 150 euros.
A part d’aquestes dues entitats, l’institut Pere Alsius també va plantejar algunes qüestions que s’haurien de canviar. Per exemple, millorar la comunicació entre els pobles dels voltants de Banyoles amb carrils bicis…, o bé, ampliar l’oferta d’oci per a adolescents amb l’habilitació d’algun local….
D’aquesta jornada n’hem extret un seguit d’idees que creiem que podrien ser útils i que intentarem desenvolupar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>