Actualitat

Comunicat a les families

Benvolgudes famílies.

En relació a la situació excepcional creada per la suspensió de les classes, us volem comunicar que:

Fins al dia 27 de març el centre romandrà tancat, per ordre de les autoritats competents.

Al web del centre: https://congres.cat trobareu informació actualitzada en relació a la represa de l’activitat normal i altres informacions, com ara els correus electrònics dels professors i professores de l’institut.

El professorat comunicarà per e-mail amb els vostres fills i filles, donant-los indicacions de les tasques que haurien de realitzar, destinades fonamentalment a la consolidació dels aprenentatges i al manteniment dels hàbits d’estudi.

Si els vostres fills i filles tenen dificultats per tal d’accedir al seu e-mail, ens ho indiqueu a l’adreça elena.medina@congres.cat , i la Directora us facilitarà una nova contrasenya.

Podeu escriure a l’adreça comunicacions@congres.cat per a plantejar qualssevol dubte que tingueu.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració, i us recordem uns enllaços on trobareu informació important relacionada amb la prevenció de la infecció pel coronavirus i l’actualitat del Departament d’Educació.

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici

Esperem tornar a la normalitat el més aviat possible i poder obrir de nou el nostre institut per a vosaltres.

Correu electrònic professorat

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Força, paciència i queda’t a casa!

Estimats alumn@s
Per a acompanyar-vos en aquests dies que hem de quedar-nos a casa, els professors (que també ens quedem a casa) us hem preparat una sorpresa.
Ací teniu un vídeo per a vosaltres, fet amb tot el nostre afecte perquè seguiu amb l’ànim ben alt.
Us trobem a faltar i esperem veure-us aviat!
Professorat del Barcelona-Congrés

Premi Treball de Recerca – Districte Nou Barris

Avui tenim una bona notícia.
El treball de recerca de l’Alícia Fernández, tutoritzat per la professora Lluïsa de Yebra i titulat “La personalitat dels bessons univitel·lins determinada per la genètica” ha quedat primer classificat en el concurs de treballs de recerca de Nou Barris.
Aixó significa que, a més del premi del Districte, va directament al concurs de la Ciutat de Barcelona.
La nostra sincera felicitació a l’Alícia i a la seva tutora, la nostra companya Lluïsa.
Aquest és un reflex del bon treball de l’equip docent de Batxillerat i de tot l’Institut. La gran qualitat dels treballs que enviem al Districte ens ha valgut premis en moltes ocasions.
Ens podem felicitar tots!.

Fira de la màgia

El passat dimarts 11 de març vam fer la cloenda del projecte a 3r d’ESO amb la celebració de La fira de la màgia a Can Basté. Val a destacar la gran participació de l’alumnat que s’han transformat en personatges de la història de la màgia, mags i també amb explicadors Llegir més»

Fes recerca! Seqüenciació amb tecnologies d’última generacióAvui dia 4 de març hem anat al Parc Científic a fer una visita per conèixer les últimes tecnologies per fer seqüenciació d’ADN. Hem fet un taller per descobrir si una hipotètica Llegir més»