Presentació Erasmus + KA1 a Manresa

El dia 21 de gener de 2015 els professors Mercè Gomà Oliva i Miquel Àngel Campos Cruz van participar a una sessió informativa sobre Erasmus + que va tenir lloc a la sala d’actes dels Serveis Territorials de la Catalunya Central a Manresa. Aquest acte anava dirigit a tots els centres de primària i secundària adscrits a aquests serveis territorials i l’assistència massiva. L’objectiu era donar a conèixer i promoure la participació en els nous projectes Erasmus + KA1 i KA2, per la qual cosa van ser convidats centres educatius que ja tenien en marxa aquest tipus de projecte. El nostre centre, l’INS Alexandre de Riquer, va ser convidat perquè era l’únic centre de la Catalunya Central amb un Erasmus + KA1. La intervenció de Mercè Gomà, com a coordinadora del projecte,  es va centrar en les característiques del nostre projecte i en la valoració sobre els punts forts del mateix. També va comentar la previsió de futur del tractament de les llengües estrangeres a arrel d’haver participat en aquest projecte. En Miquel Àngel Campos, com a director i participant en el projecte, va transmetre la informació recollida en la I Jornada d’Erasmus + KA1 celebrada a Madrir on va assistir. En aquest jornada va recollir molta informació d’interès que podria ser útils als assistents als actes per a l’elaboració i presentació de futurs projectes.

A continuació podeu trobar el power point que es va mostrar als assistents a l’acte i que pot ser d’utilitat per a l’elaboració de nous projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>