Música en anglès

Durant el curs 2015/16 s’introdueix l’anglès en diverses activitats de 3r d’ESO amb l’objectiu d’aprofundir en l’aprenentatge d’una llengua estrangera mitjançant competències de caràcter transversal.

En el primer trimestre es fa servir com a llengua de comunicació oral i es treballa el vocabulari musical en anglès. També es realitzen activitats d’anàlisi d’audicions musicals en anglès i es treballen cançons en la mateixa llengua.

En el tercer trimestre es treballen les textures musicals. Els alumnes tenen el seu propi dossier amb els continguts en anglès:

https://drive.google.com/open?id=0B0_YKcVal7k7OExZV29sZ2lvYTQ

Per entendre millor el temari en anglès, prèviament els alumnes accedeixen a vídeos explicatius que troben al moodle. Mitjançant la visualització individual dels vídeos a l’aula d’informàtica poden aturar i fins i tot tornar a veure les parts necessàries dels vídeos per tal de poder entendre tots els conceptes i respondre les preguntes dels qüestionaris corresponents a cada vídeo:

https://drive.google.com/open?id=0B0_YKcVal7k7V3lQbTJMbS1fekk

https://drive.google.com/open?id=0B0_YKcVal7k7RVllYnNrbzBOMWc

D’aquesta manera, un cop visualitzats els vídeos i respostes les preguntes dels qüestionaris es llegeix i s’explica en anglès el contingut del dossier, es veuen exemples musicals i es fa una avaluació mitjançant qüestionaris també en anglès penjats a kahoot.it, una aplicació que permet valorar de manera dinàmica i divertida el temari treballat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>