Camp d’aprenentatge de la Vall de Boí

Els dies 11,12 i 13 de juny els alumnes de 2n d’ESO vam anar al camp d’aprenentatge de la Vall de Boí. L’estada consisteix en un conjunt d’activitats pedagògiques relacionades amb tres blocs d’aprenentatge: el riu Noguera de Tor, el Parc Nacional d’Aigüestortes i el romànic llombard.

Al riu vam treballar la qualitat de l’aigua, el cabal i altres aspectes relacionats amb la salut del Noguera de Tor. Vam poder comprovar que l’estat de salut del riu és excel·lent.

Al segon dia, tot i que el temps no ens va acompanyar, vam fer l’activitat prevista que consistia a pujar al Parc Nacional d’Aigüestortes per observar des d’empremtes glacials fins a la fauna del parc. Vam veure mallerengues, terra remenada per senglars, petjades de guineus, troncs d’arbre amb forats fets per picots i molts nius de formigues roges. Ens vam mullar força, però va ser espectacular.

L’últim matí vam anar a Taüll per descobrir les esglésies romàniques. Vam fer dos grups per treballar les parts de l’església, els materials, elements decoratius, tècniques per pintar frescos… Ens vam trobar al migdia per pujar al campanar de Taüll i per gaudir de l’espectacle que simula el conegut Pantocràtor de l’església de Sant Climent.

Aquesta estada l’hem trobat sensacional. Ens hauria encantat quedar-nos més dies.

Redacció: Carla Garriga (2n A)

Veure galeria de fotos

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>