Treball de Síntesi a Empúries

Els alumnes de 3r d’ESO  vam anar a fer part del nostre Treball de Síntesi a Empúries i al Cap de Creus.

El dilluns a la tarda, després d’haver-nos instal·lat, vam anar a fer una activitat d’orientació per tal de descobrir més en relació a l’entorn on estàvem.

El dimarts vam anar al Cap de Creus i allà ens van parlar de la seva vegetació, geologia i una mica també de la seva fauna.

El dimecres vam anar a les ruïnes d’Empúries on ens van explicar fets del nostre passat i a on vam presentar una part del nostre Treball de Síntesi, relacionada amb els mites dels diferents déus.

Personalment, crec que el nostre treball en aquesta estada ha anat força bé ja que teníem la informació necessària com per saber de què parlaven els nostres monitors en cada moment; aquest fet ens va permetre respondre amb certa facilitat i, fins i tot, intel·ligència totes aquelles preguntes que anaven realitzant.

No sé l’opinió de tots els meus companys i companyes, però puc dir que a mi aquesta sortida m’ha fet veure que no tot és igual a com ho veiem aquí, i que no ens fa falta anar lluny per veure paisatges impressionants, ni viatjar a altres països per descobrir una geologia i una fauna diferent de la que tenim aquí, a l’Anoia.

Gràcies per, després de tot, haver-nos deixat gaudir d’aquesta sortida i donar-nos l’oportunitat d’incrementar la nostra cultura.

Redacció: Laia Vilardell.

Fotografia: Omar Diarra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>