Fem dansa

El passat divendres 15 de març els alumnes de 3r d’ESO vam fer l’espectacle final del projecte FEM DANSA, en ell vam ensenyar tot el que havíem estat treballant al llarg de tota la setmana mitjançant diversos balls.

Vam dedicar tota la setmana a preparar aquest projecte, cada dia anàvem treballant una cosa diferent. Dos dies va venir la Mariona, la coreògrafa encarregada d’aquest projecte, per explicar-nos de què aniria el tema i fer-nos unes sessions sobre expressió corporal.

Com que l’espectacle era d’emocions, i n’hi havia set, cada dia treballàvem unes dos o tres emocions, dividint-nos per grups.

El primer ball que vam aprendre va ser el darrer, el ball de l’alegria. Així, quan un grup ja s’havia après el seu ball o encara no l’havien assajat, podien anar practicant el de l’alegria. També, quan un grup ja havia acabat la feina es dedicava a retallar papers de colors que vam llençar a l’aire en la coreografia final.

Les coreografies ens les va ensenyar la Mariona Camelia i el primer dia, com que era el dia més complicat ja que ens havíem d’aprendre moltes coses, ens va ajudar el ballarí Sandal.

El resultat d’aquest projecte ha estat molt bo i estem molt contents d’haver tingut aquesta oportunitat.

Redacció i fotografia: Mariona Raurich

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>