Visita al castell de Montsonís

El darrer 30 de Novembre vam anar al castell de Montsonís a visitar-lo i a conèixer com era i com vivien abans les persones que l’habitaven. Va ser molt emocionant entrar a dins perquè encara ara hi ha gent que viu al castell.

20161130_103827

En arribar  ens vam posar a esmorzar i tot seguit vam fer la visita guiada. Van separar les dues classes en dos grups, però ho vam entendre igual de bé en els dos llocs. Vam anar a la torre del castell des d’on es veia un paisatge  espectacular. En veure’l  vam quedar tots completament impressionats. També ens van explicar moltíssimes coses sobre el castell perquè hi havia moltes sales meravelloses amb objectes molt valuosos d’aquells temps, com per exemple la sal. A més, vam aprendre que tot castell tenia un passadís secret per si els atacaven poder fugir de presa. En aquest castell, el passadís era a la bodega i estava tapat per una bota de vi gegant perquè la gent no el veiés.

Va ser una gran oportunitat veure un dels castells on vivien abans i entendre la manera com ho feien. En acabar la visita, vam tornar a sortir a fora on ens vam trobar un gos molt simpàtic que va estar amb nosaltres fins a l’hora de marxar.

Vam gaudir mot i esperem continuar fent excursions tan interessants.

2

Redacció: Núria Pons i Laia Montoya

Fotografia: Hasna Oulhaj i Àngela Gil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>