41a EDICIÓ DEL CONCURS DE RELAT BREU

Des de l’any 1977 l’empresa Coca-Cola Iberian Partners impulsa un certamen literari entre els estudiants de 2n d’ESO. Aquest concurs ja s’ha convertit en una tradició en el nostre centre i en molts altres de la geografia catalana.

Els cinc finalistes de l’institut de Calaf ja van demostrar el seu talent en la fase interna i el passat dissabte, 10 de març, van participar a la fase final juntament amb molts altres alumnes de la Catalunya Central. Aquesta segona fase es feia simultàniament en quinze sectors d’arreu de Catalunya.

En aquesta ocasió van haver de crear un text a partir d’una fotografia i d’una frase que havia d’aparèixer en el seu relat.

Els organitzadors d’aquest  esdeveniment van felicitar els nostres joves talents per haver arribat a aquesta segona fase i els van regalar samarretes, bolígrafs i refrescos del grup Coca-Cola.

Molta sort als nostres joves escriptors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>