Un dia a Port Aventura

El passat 19 de juny els cursos de 1r i 2n d’ESO vam anar d’excursió a Port Aventura, va ser després d’haver fet el Treball de Síntesi.
Vam arribar a l’institut a la mateixa hora de sempre, a les 8:50 del matí i, tot just arribar, vam pujar a l’autocar per anar a Salou, el nostre destí.
Quan vam arribar al parc d’atraccions, després d’haver agafat les motxilles  i havent passat la prova de seguretat, ens van donar el tiquet d’entrada al parc.
A dins vam estar tot el matí pujant a atraccions com el Shambala, el Dragon Khan, l’Huracan Condor, entre moltes d’altres. Després d’haver passat el matí pujant a atraccions vam anar a dinar amb els amics.
Un cop dinat i carregades les forces, vam tornar a les atraccions fins a les 5:45, hora en que vam anar cap a la sortida per a acomiadar-nos del meravellós parc d’atraccions en el que havíem passat tot el dia.
A la sortida, ens vam refrescar amb l’aigua de la font i després de combatre el calor de l’estiu en la font de l’ànec Donalds que hi ha a l’entrada, vam tornar a l’autocar per anar cap a casa i, com a cloenda de l’excursió, vam passar tot el viatge de tornada cantant a l’autobús sense deixar dormir a ningú!
Redacció: Arnau Biosca
Fotografia: Alpha Diallo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>