SORTIDA AL POLIESPORTIU (1r d’ESO)

El dijous 15 de setembre, el 4t dia d’Institut, els alumnes de 1r d’ESO vam fer una sortida al poliesportiu. La sortida servia per conèixer-nos millor entre nosaltres. A més, la pista del poliesportiu era nova, així que vam ser un dels primers a estrenar-la, iuuuuuuhuuuuuu!!!!!

Un cop a dins del poliesportiu, vam fer diferents jocs:

En el primer, ens van donar un full on havies de buscar una persona que complís el requisit que ens demanaven, com per exemple: “Busca algú que sigui de Calaf”. Aquest joc, va ser molt divertit i interessant perquè vam conèixer moltes coses d’altres persones que no coneixíem.

En el segon joc, ens van dividir en dos grups. Aquest consistia en què una persona tenia una pilota, en el moment que l’agafava havia de dir el seu nom, el d’una persona que estigués jugant i passar-li. Aquest nou joc va servir per aprendre els noms de companys i companyes de classe que no sabíem o que no teníem prou clars.

I el tercer i últim joc, consistia en què un nen/a, agafava la pilota, deia el nom d‘algú que estava jugant i la tirava cap amunt. A aquesta persona que havien nomenat li podia passar dues coses: que si l’agafava abans de que botés no li passés res i hagués de tornar a tirar-la cap amunt o bé, si no l’agafava abans que caigués a terra, l’hauria d’agafar i dir “peusquiets”. En aquell moment, els altres nens no podien moure els peus. La persona que tenia la pilota havia de fer tres passes i intentar tocar algú amb la pilota. Si tocava algú, aquell que tocava estava ferit, i si el que tenia la pilota fallava el tir, ell era el ferit. Hi podia haver tres tipus de ferits, depenent de les vegades fallades: el primer cop, estàs ferit, el segon, ferit greu, i el tercer mort, o sigui eliminat. En aquest joc, vam riure un munt!!!

Per finalitzar voldria dir que aquella tarda va ser un èxit total perquè tots vam aconseguir conèixer als companys/es que no coneixíem i fer noves amistats d’una manera divertida. Aquella, va ser una tarda que no oblidaré amb facilitat…

Dani Herraiz Vigara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>