El mercat de Calaf (Treball de Síntesi de 1r d’ESO)

Aquest ha estat per a nosaltres un Treball de Síntesi força divertit i, al mateix temps, una mica laboriós. Hem après aspectes i llocs de Calaf que, molts de nosaltres, desconeixíem.

Sempre és interessant saber quins són els teus orígens. Ha estat una setmana intensa i amb molta feina però creiem que el resultat ha estat positiu; per a nosaltres ha estat una bona experiència ja que hem après a treballar en grup i a organitzar-nos millor la feina. Hem tingut, en alguns moments, problemes d’organització (suposo que com la majoria dels grups) però els hem sabut solucionar força bé.

No canviaríem res del Treball de Síntesi, al contrari, ens agradaria que moltes assignatures es poguessin fer per projectes. Aprendre a partir d’un projecte, anar-lo desglossant i, al final, obtindre un resultat excel·lent.

Cal dir també que s’aprèn molt dels treballs quan tothom hi col.labora.

Redacció: Júlia Andreu i Marta Guerrero

Fotografia: Guillem Busquet

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>