Després de 26 anys a l’Institut, la Roser del Menjador es jubila.

Després d’una llarga i discreta (però eficient i potser no prou reconeguda) activitat com a professional del menjador de l’Institut, la Roser Noguera (la Roser del menjador) ha arribat a l’edat de la jubilació i aquest curs ja no la tindreu darrera el tauler de la cuina servint el menjar a les safates o als plats i dient-vos que s’ha d’acabar tot el que es posa al plat, sigui verdura, peix o llegum.

Amb la positivitat que sempre demostra, ens deia que per ella no plegaria encara, que la feina la fa molt de gust i es troba molt bé entre el jovent. Segur que després de 26 anys treballant entre nosaltres, Roser, pots estar contenta del record que deixes entre els alumnes que t’han conegut. Per agrair-te el teu servei i la teva dedicació t’hem volgut fer un petit obsequi que segur que et mereixes. Molta sort! I gràcies per tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>