SANT JORDI I PROJECTE PESCADORS DE PLÀSTICS

La feina conjunta i el treball en equip del professorat de ciències, llengües i visual i plàstica ha donat com a resultat la unió de les ciències i les humanitats en la Diada de Sant Jordi 2021.

Els alumnes han començat treballant en el Projecte Pescadors de Plàstic que té com a objectiu promoure l’ensenyament del mètode científic a través de l’estudi d’una problemàtica ambiental com és la contaminació de residus plàstics als nostres rius i el seu paper com a transportadors fins al mar. Durant la setmana del 12 al 16 d’abril tots els grups de l’ESO van anar a diferents trams del Riu Tordera per realitzar el mostreig de plàstics, aquest mostreig servirà a més a més per realitzar un congrés científic durant el mes de juny.

Aquesta activitat va servir després perquè des de la matèria de Visual i Plàstica es donés un nou significat a les restes trobades mitjançant el procés creatiu de màscares que s’havien de convertir també en els protagonistes dels microrelats escrits en llengua catalana i castellana.

La unió de la ciència, l’art i la llengua ha tingut com a resultat unes peces literàries plenes de significat.

Us deixem fotografies de tot el procés!

https://docs.google.com/presentation/d/15DnHxMWkurUJj5XgWQ6H9U-_VHdQFkbkA2QnaqR3M7U/edit#slide=id.p

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>