NOTA INFORMATIVA

Benvingudes famílies,

Des de  l’Institut Escola Pallerola som conscients de què aquests dies de confinament poden haver estat difícils de gestionar, i en certa manera esperem que tenir tasques escolars per realitzar hagi ajudat els vostres fills i filles a mantenir la rutina i els  bons hàbits, i fer més amenes les hores i els dies. 

De dia 6 a dia 13 d’abril, període vacacional de Setmana Santa, els vostres fills/es no rebran tasques escolars. 

Amb tota probabilitat, l’inici de la tercera avaluació es farà en situació de confinament.

A l’espera dels criteris generals que el Departament d’Educació publicarà en forma de noves orientacions a partir del 13 d’abril, la docència s’haurà de fer de forma virtual. Les activitats que es proposaran seran obligatòries i avaluables.

Les activitats d’Ed Infantil i Primària es penjaran al DRIVE i cada cicle explicarà les feines i l’avaluació d’aquestes.

Les activitats de l’ESO es portaran a terme mitjançant la plataforma Moodle. Tant famílies com alumnes rebran per email les noves indicacions a seguir.

En nom de tot l’Institut Escola esperem retrobar-nos el més aviat possible.

Salut, ànims i força.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>