Jornada de Portes Obertes

cartell benvinguda post web

El Centre i l’AMPA hem tornat a organitzar conjuntament una jornada de “portes obertes”!

a

Dimecres, després de la pedregada caiguda a migdia, quan les portes de l’Institut-Escola es van obrir a les 18h, el sol ens va voler acompanyar…

 

Les dues entrades habilitades per rebre les famílies visitants, estaven plenes de pares, mares i nens, amb ganes de conèixer el Centre i el seu projecte.

1

2

L’AMPA va estar present en tres espais del recorregut organitzat, amb els alumnes d’ESO com a guies, com ja és costum des de fa 4 anys.

1. Espai per a famílies d’infantil i primària, on les informacions donades anaven més dirigides a les necessitats d’aquestes edats: acollides, roba escolar,… a part d’altres serveis comuns a tots els cicles com el menjador i les extraescolars.

8

2. Espai per a famílies d’ESO, on l’informació més rellevant va ser el procés de compra de l’ordinador personal pels quatre cursos d’ESO i el projecte “Empowering English” per potenciar la parla anglesa. També s’ha volgut recordar que hi ha servei de menjador i d’extraescolars (sempre que hi hagi un mínim d’inscripcions).

7

3. Al menjador del Centre, final del recorregut, vam organitzar un espai distès on, a part de convidar als assistents a un piscolabis, vam projectar un vídeo amb totes les “selfies” que la Comunitat Educativa vam fer arribar, dient què significa per a nosaltres Les Vinyes, en una paraula…
La coordinadora de menjador també ens va acompanyar en aquest espai, informant a les famílies de tot el relacionat amb aquest servei (menús, intoleràncies,…)

Aquest espai va proporcionar, justament el que volíem: comunicació, intercanvis de sensacions,… entre famílies interessades en el Centre i els membres de l’AMPA.

6

5

Esperem que el Centre i el seu projecte us hagin agradat i que ben aviat entreu a formar part de la Comunitat Educativa de Les Vinyes!

Si no vau poder venir, podeu conèixer com treballem a la web del Centre o clicant aquí. També podeu consultar el tríptic del Centre i el díptic de l’AMPA, que vam repartir.

 

Volem agrair la implicació, col·laboració, il·lusió i empenta a tots els membres de la Comissió de Portes Obertes. Gràcies!!

4 (Alguns dels pares i mares de la Comissió)

a

6 comentaris

 1. Boris

  Hola famílies!
  Moltes gràcies per la vostra confiança i el vostre treball.
  El projecte necessita de tota la comunitat educativa, del recolzament i de la crítica raonada, de la participació i del compromís, de la il·lusió i del treball diari.
  L’AMPA de Les Vinyes en sou un exemple, per a tothom, de tot això. Us en dono les gràcies, de tot cor.
  Boris Mir
  Cap d’estudis

 2. Eva

  Haver escollit formar part de la Comunitat Educativa de Les Vinyes i poder veure/viure tot el que es fa, va ser una de les millors decisions que vam prendre.
  Amb l’esforç de tota la Comunitat Educativa, professors/mestres/famílies/alumnes, s’han construït uns bons “fonaments”a Les Vinyes.
  Desitgem veure el que encara està per arribar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>