El “PEC” ens reclama!!!

imatge pecEl Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) serveix per definir quina és la realitat educativa actual del nostre municipi, quines són les nostres potencialitats i els nostres reptes, i plantejar les prioritats i objectius que ha de tenir Castellbisbal en matèria educativa.

Partint de la idea que educar no correspon només a l’escola, sinó que va més enllà, que qualsevol  ciutadà  està  permanentment  en  disposició  de  donar  i  rebre  impulsos educatius, aquest PEC s’ha d’anar construint entre tots i totes, ha de ser fruit de la participació de la ciutadania, tant en la definició de necessitats com en la discussió de possibles  solucions.  Ha  d’esdevenir  una  eina  útil  per  a  la  reflexió,  el  debat,  el compromís i el consens.

Aquest  projecte  neix  ara  fa  un  any  de  la  demanda  que  vàrem  fer  a  la  regidoria d’educació del nostre consistori, unànimement totes les AMPAs dels centres d’educació obligatòria del municipi, el 28 de febrer de 2014.

És per això que des de l’AMPA us animem a participar de la “Jornada Participativa” que es durà a terme el proper

Dissabte 21 de març, a les 10h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament

D’aquesta jornada sortiran les línies guia de treball que més endavant ens ajudaran a definir els objectius a assolir com a ciutat educadora.

Si  vols  inscriure’t  a  la  jornada  o  necessites  més  informació,  clica  aquí external-link-98445_640

Si vols llegir la carta de sol·licitud de les AMPAs al consistori, clica aquí pdf

SI VOLEM UN POBLE MILLOR ens hem de corresponsabilitzar amb l’educació!

El Projecte Educatiu de Ciutat de Castellbisbal, et necessita, TU TENS MOLT A DIR!

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>