Primera reunió de l’Assemblea d’Estudiants

Aquesta tarda hem celebrat una reunió que ens feia especial il·lusió: la primera reunió de l’assemblea d’estudiants de l’escola. En aquesta reunió, representants de totes les classes (de P5 a 6è) han traslladat als membres del Consell de Direcció les propostes dels seus companys i companyes de classe.

El tema principal de la trobada d’avui ha estat la millora de la neteja al pati. Els representants de cada classe han exposat les seves propostes i a la propera sessió de tutoria traslladaran els acords de la reunió als seus respectius companys i companyes. Cal destacar la gran qualitat de les propostes, motiu pel qual la majoria d’elles es començaran a posar en pràctica en els propers dies.

Després de les vacances de Nadal portarem a terme la segona reunió, que es centrarà en proposar idees per fer els patis més divertits (nous jocs, material, mobiliari, etc.).

TOTS SOM SANTA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>