SETMANA CULTURAL

Bona tarda famílies!!!

La setmana del 18 al 21 d’abril, hem celebrat la Setmana Cultural. Això vol dir que hem estat treballant el Projecte del Cinema a partir de Tallers i activitats diverses i també hem dedicat sessions a celebrar Sant Jordi, la nostra Diada! Hem fet el ball del Drac, hem tocat el flabiol, els nostres companys de 3r ens han ballat una sardana, ens hem inventat el conte col·lectiu entre tota l’escola… i com ja vam explicar al darrer article, hem celebrat els Jocs Florals.

Una de les activitats que ens agrada molt és l’apadrinament lector. Es tracta d’anar a explicar contes als més petits. Aquesta vegada hem anat a les aules de 2n.

Els tallers que hem fet dedicats al cinema eren:

  • Fer unes ulleres 3D!! Impressionant!!!
  • Fer la nostra estrella de la Fama amb el segell de les nostres mans amb pintura blanca
  • Fer un taumatrop. Es tracta de dibuixar un pot de vidre en un cercle i una papallona a darrera el cercle. Si el fem girar de pressa, fa l’efecte que la papallona és a dins el pot! També es pot fer amb altres imatges, com un ocell i una gàbia, un cavall i un genet, …
  • Crear un “Flipbook”,. és a dir, fer una sèrie de dibuixos amb petits canvis, de manera que quan es fan passar de pressa ens dóna un efecte de moviment.
  • Representar una escena d’una pel·lícula en anglès. Ara bé, ens hem maquillat i vestit per l’ocasió!
  • Imaginar el diàleg d’uns personatges en una escena de la pel·lícula “El Circ” de Charlot i fer-ne el doblatge.

Aquí en teniu una petita mostra,

Cliqueu a sobre per veure més fotos!
Cliqueu a sobre per veure més fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>