Setmana cultural

Bon dia famílies!

La setmana del 18 al 21 d’abril, hem celebrat la Setmana Cultural. Durant aquesta setmana hem estat treballant el Projecte del Cinema a partir de Tallers i activitats diverses i també hem dedicat sessions a celebrar Sant Jordi, la nostra Diada! Els nens de tercer també hem ballat una sardana i els nostres companys de quart ens han fet el ball del Drac. També hem llegit el conte col·lectiu fet per tots els grups de l´escola i divendres vam celebrar els jocs florals.

Una de les activitats que ens agrada molt és l’apadrinament lector. Es tracta d’anar a explicar contes als més petits. Aquesta vegada hem anat a les aules de 1r.

Els tallers que hem fet dedicats al cinema eren:

  • Fer unes ulleres 3D!! Impressionant!!!
  • Fer la nostra estrella de la Fama amb el segell de les nostres mans amb pintura blanca
  • Fer un taumatrop. Es tracta de dibuixar un pot de vidre en un cercle i una papallona a darrera el cercle. Si el fem girar de pressa, fa l’efecte que la papallona és a dins el pot! També es pot fer amb altres imatges, com un ocell i una gàbia, un cavall i un genet, …
  • Fer una sèrie de dibuixos amb petits canvis, de manera que quan es fan passar de pressa ens dóna un efecte de moviment “Flipbook”
  • Representar una escena d’una pel·lícula en anglès. Ara bé, ens hem maquillat i vestit per l’ocasió!
  • Imaginar el diàleg d’uns personatges en una escena de la pel·lícula “El Circ” de Charlot i fer-ne el doblatge.

 

Els guanyadors i finalistes dels joc florals van ser:

3r A     Finalistes: Biel Cos i Iker Perez   Guanyador: Marc Torres

3r B    Finalistes: Roger Coll i Gina Carrasco    Guanyador: Pol Muñoz

DSC01577...

Clica la foto per vuere tot l´àlbum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>