Sortida al Camí de Ronda de les Nous i les Figues

El passat 9 d’octubre les classes de les Nous i les Figues vam fer la segona sortida del curs. Vam sortir de l’escola i ens vam dirigir, caminant, cap a Llafranc. Durant el camí, vam poder recollir pals que ens servirien per fer la decoració de tardor de l’escola. També vam agafar molta brossa que ens vam anar trobar i després la vam llençar als contenidors corresponents.

Quan vam arribar, vam esmorzar a la platja i tot seguit ens va venir a buscar en Sergi.

En Sergi ens va fer una xerrada pel camí de ronda sobre les plantes invasores que tenim al nostre litoral. Vam quedar parats i parades de la quantitats d’espècies vegetals que no són autòctones de la nostra costa! Va ser molt interessant, moltes d’aquestes plantes les tenim des de fa molts anys als nostres jardins!

Quan vam acabar la xerrada, vam fer un tros de la ruta Josep Pla i vam llegir alguns fragments de les seves obres tot fixant-nos molt bé en el que l’escriptor ens descrivia.

Durant la sortida, també vam observar diferents aspectes que ja havíem treballat durant les hores de medi.

Vam acabar l’excursió a la cala del Golfet, en la qual vam poder jugar una bona estona.

Ens ho vam passar molt i molt bé!

Moltes gràcies, Sergi, per la xerrada!

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>