3r L’Alimentació i els nutrients

En aquest primer trimestre amb l’alumnat de 3r hem treballat l’alimentació i els nutrients. Hem treballat el plat Harvard i els diferents tipus de nutrients que el formen. Al laboratori hem pogut descobrir algunes característiques de les proteïnes, com que amb l’escalfor es coagulen i en la majoria de casos canvien de color. També hem treballat amb els greixos. Hem triturat diferents aliments i els hem fregar sobre paper i hem descobert quins porten greix. Per últim hem descobert amb l’ajuda del iode quins aliments porten hidrats de carboni i quins no. Us deixem algunes imatges. Amb tot això hem ampliat vocabulari sobre aquesta temàtica i a més hem treballat hàbits saludables!! Us animeu a fer un plat hardvard amb els vostres fills i filles. Ells ja saben com fer-ho!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>