El nen enamorat de la Lluna

Hola Cabirols i Cuques de Llum!

Si no hi hagués aquest virus empipador ja fa dies que hauríem anat al teatre Kursaal de Manresa a cantar les cançons de la cantata “El Nen enamorat de la Lluna” que amb tantes ganes vam estar preparant quan erem a l’escola. Com que això no ha pogut ser possible, ens han demanat des del Kursaal que els fem arribar dibuixos dels nens i nenes que vau estar-la preparant.

Per a aquesta setmana, doncs, us proposo dues activitats:

  • 1. Feu un dibuix ben bonic i ben decorat d’algun element de la cantata que vam estar practicant. Aquesta activitat és la que ens han demanat des del Kursaal per fer una presentació amb tots els vostres dibuixos. Podeu dibuixar una lluna, un cor, un globus, un senyor blau, o un senyor verd, un nen cosint amb fil i agulla, una pila de xiclets de maduixa… el que volgueu relacionat amb la història que treballàvem. Podeu enviar els vostres dibuixos en foto o escanejats fins el 25 de maig al correu cicleinicial@escolaolivar.cat. No us oblideu de posar-hi el vostre nom!!!
    .
  • 2. Escolteu, recordeu i repasseu les cançons de la cantata, que us poso més avall. Les podeu cantar a la vostra família. Clicant aquí us deixo una presentació del llibre de la cantata amb la història per llegir (entreu a “read the publication”).I aquí us deixo un vídeo de la cantata tal i com la van fer l’any 2013 en directe les nenes i nens de diferents escoles de música de Catalunya. Vosaltres només teníeu un any de vida quan van enregistrar això! Gaudiu-ho!

Manel 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>