Art culinari

Aquest matí hem decidit aprofitar el coco ratllat que ens havia sobrat de fer els panellets. Feia dies que hi donàvem voltes, i finalment, les mestres han proposat fer un postre fàcil i molt dolç que podríem ensenyar a casa si ens agradava. Només té tres ingredients: coco ratllat, plàtan madur i xocolata negra.

Hem fet grups barrejats d’Esquirols, Llebres i Guineus. Hem baixat al menjador i hem treballat de valent per aconseguir fer les boletes amb el plàtan xafat i el coco. L’últim pas ha estat escampar per sobre la xocolata fosa. Deu minuts al congelador i mmmm, realment boníssim!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>