SORTIDA AL CRAM!

El dimecres dia 10 i el dijous dia 11 de març, les classes de les meduses, els Iglús i la Neu vam anar al CRAM  (Centre de Conservació i Recuperació d’Animals Marins). Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes més coses de les que ja sabíem de les tortugues i dels animals marins.

A més, també vam fer un simulacre de com ajudar una tortuga malferida a la platja. Tots i totes vam aportar el nostre granet de sorra, mireu les fotos!! Després, vam veure les tortugues residents del centre. Va costar una mica, però vam esperar amb molta paciència i… les vam veure TOTES!

Finalment, hem pogut prendre consciència que molts animals marins corren perill per la gran quantitat de residus que aboquem als nostres mars. Sabem que és important seguir la norma de les 3R: Reciclar, Reduir i Reutilitzar, però gràcies a aquesta sortida hem après que també hem de respectar i cuidar el medi dels animals marins.

 

1r A 1r B 1r C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>