Menjador escolar

La millor gastronomia compta sempre amb 3 ingredients bàsics: la qualitat i procedència dels seus ingredients, l’originalitat i elegància dels seus plats i la implicació del seu equip humà. Una recepta infal·lible que Saned ha aplicat fa més des de més de 20 anys en els seus serveis de restauració gourmet per als centres escolars. Una alternativa gourmet d’alta qualitat per a aquells centres que vulguin fer del seu menjador escolar un valor diferencial.

L’Equip de Pedagogia de Saned posa a disposició del centre, monitors i educadors que complementen el servei de menjador amb activitats relacionades amb hàbits alimentaris, higiene, socials i de comportament. Activitats que es coordinen dins un Pla de Menjador específic per al centre.

El nostre principal compromís consisteix en oferir una alimentació variada, equilibrada, sana i tremendament atractiva. Fomentant una sèrie d’hàbits saludables en els nens que desprès es traslladin a la seva vida adulta.
Comptem amb un procés propi d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) que avalua i controla la traçabilitat de tots els nostres serveis.
Realitzem la selecció i reciclatge dels nostres residus i portem a terme projectes de sostenibilitat mediambiental amb les escoles.
Col•laborem amb diferents causes socials com la Fundació Vicente Ferrer o la Fundació Jaume Casademont, així com ONG’s locals que ajuden a minimitzar el malbaratament d’aliments.

L’escola té cuina pròpia i per fer la sol·licitud d’inscripció cal  que entreu al web de SANED amb el codi de la nostra escola:

Codi: CEN00013

El menú està basat en menjar ecològic amb fruita i verdura de proximitat.

  Menú BASAL Menú DERIVACIONS
Menú de gener 2020
Menú de febrer 2020
Menú de març 2020
Recomanació Menú  
Recomanació Menú 2  
Menú d’abril 2020    
Menú de maig 2020    
Menú de juny 2020