A 1r celebrem el Carnaval!!

El passat divendres dia 12 de febrer vam concloure la setmana més esbojarrada i divertida de tot el curs: la setmana del Carnaval. Com hem pogut comprovar la CÒVID no ha espantat Sa Majestat el Rei Carnestoltes i  des de dilluns vam anar seguint les consignes que ens anava fent arribar.

Dilluns l’escola es va omplir de colors ja que havíem d’anar  vestits  amb samarreta i pantaló d’un mateix color. 

Dimarts vam acudir lluint els millors vestits de nit; doncs sa majestat va ordenar que amb pijama havíem de venir. 

Dimecres l’escola es va omplir de sirenes, mariners, banyistes bussejadors i tota mena d’animals marins; sa majestat volia fer honor a la temàtica de l’escola d’aquest curs: l’aigua. 

Dijous va ordenar  dur un pentinat ben original: els caps es van omplir de colors i estilisme… A més, els nens i nenes de primer també vam menjar un bon entrepà per esmorzar; de truita, de botifarra blanca i amb  coca de llardons per acompanyar… 

Divendres va ser el dia de la gran traca final: l’escola es va omplir de princeses, superherois, vampirs i vampiresses, tortugues ninja, animals ferotges i algun esquelet hi havia també… Tot el dia vam fer gresca i xerinola, però també vam aprofitar per fer tallers i activitats relacionades amb el Carnaval… I a la tarda: festa grossa! Al pati vam baixar per poder desfilar, cantar i ballar!

Teniu les fotos a continuació, cliqueu a les següents imatges.

Esperem que us agradin!

1r A 1r B 1r C
    

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>