Dia de la Dona

Per celebrar el Dia de la DONA tots els cursos han pogut gaudir amb la literatura, l’art, la pedagogia, la ciència, l’esport, l’activisme, el medi ambient, la música.. de moltes dones que han estat i són el motor de la nostra societat.

La proposta de 5è de primària ha estat en MEET on una mare matemàtica ens ha explicat com ella va arribar a ser matemàtica i també com restar amb l’àbac.

L’AMPA ens ha preparat un Kahoot per primer i un per segon. De tercer a sisè ens han preparat  un Quizizz amb preguntes sobre les tres dones científiques que estan estudiant la vacuna de la Covid. Cada grup ha participat en aquesta activitat contestant les preguntes tan engrescadores.

Aquest concurs de l’AMPA venia amb regal! Totes les classes han rebut el seu obsequi per la participació. Hem rebut material per treballar en realitat augmentada: cartes, samarretes, cubs… i 12 binocles!

Moltes gràcies a l’AMPA per la seva col·laboració i per ajudar-nos a viure un dia especial, ple de regals i de reivindicació!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>