Adaptació a P3

Benvolgudes famílies,

Per tal que pugueu preveure la vostra organització familiar en l’inici del curs vinent 2021 – 2022 en el procés d’incorporació del vostre fill o filla a l’escola, us comuniquem les condicions en què podreu acompanyar els infants així com les concrecions de calendari i horàries en el període d’adaptació:

Un adult per família podrà acompanyar l’infant a l’aula seguint les mesures de prevenció i seguretat següents:

  • Requisits d’accés: la persona acompanyant no pot participar en el període d’acollida si presenta símptomes compatibles amb la COVID-19 o els ha presentat en els darrers 10 dies. Tampoc no hi podrà participar si ha tingut contacte estret amb una persona amb la COVID-19 confirmada o amb simptomatologia compatible en els darrers 10 dies.
  • Persones de risc: aquelles persones acompanyants que pateixin una malaltia de risc davant de la COVID-19 (diabetis, malaltia cardiovascular -inclosa la hipertensió-, malaltia hepàtica crònica, malaltia pulmonar crònica, malaltia renal crònica, immunodeficiència, càncer en fase activa, obesitat mòrbida) així com dones embarassades, hauran d’avaluar la conveniència de participar en el període d’acollida amb el seu equip mèdic de referència.
  • Nombre d’acompanyants: cada infant només podrà ser acompanyat per una sola persona (que pot canviar durant el període d’adaptació).
  • Contacte i distància: la persona acompanyant només podrà tenir contacte amb el seu infant i haurà de mantenir la distància de seguretat (1,5 metres) amb la resta de persones de l’aula (inclosos infants, persones acompanyants i persones educadores).
  • Rentat de mans: la persona acompanyant s’haurà de rentar les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic abans d’accedir al centre educatiu i també abans d’entrar a l’aula. També es recomana rentat de mans a la sortida del centre educatiu.
  • Mascareta: la persona acompanyant ha d’accedir al centre educatiu amb una mascareta higiènica o quirúrgica correctament posada.
13 i 14 de setembre Dos grups amb famílies de 9’05h-10:35h i d’11’05h a 12:35h.Podreu venir i acompanyar els nens i nens durant l’estona que estiguin a l’aula. No hi haurà servei de menjador.
15 i 16 de setembre Dos grups sense famílies de 9’05h-10:35h i d’11’05h a 12:35h.No hi haurà servei de menjador.
17 de setembre Tot el grup de 9’05h a 12:35h.

No hi haurà servei de menjador.

A partir del 20 de setembre Activitats en horari habitual: de 9’05h a 12:35h i de 15’05h a 16:35h amb servei de menjador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>