Juguem a Kinball a 3r

Dins de la modalitat d’esports col·lectius, vam aprendre a jugar a Kinball. És un esport on es necessiten tres equips amb tres colors diferents. L’equip que té la pilota decideix quin dels seus jugadors/es colpejarà la pilota, i els altres li aguanten la pilota gegant. Qui la colpeja, ha de dir la paraula “Omnikin” i `després el color d’un dels dos equips que estan a l’espera. Si diu “Omnikin blau”, l’equip blau ha d’aconseguir agafar la pilota gegant abans que toqui a terra.

Ens en vam adonar que encara ens queda molt per aprendre a l’hora de jugar en equip ja que vam tenir força discussions. Vam destinar la darrera part de la sessió a veure el vídeo “l’equip petit” (el podeu trobar a internet), on un equip de futbol de Vilanova i la Geltrú perd tots els partits que juguen però en canvi es diverteixen i es recolzen en tot moment.

Aquí teniu unes quantes fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>