Presentació del claustre

DIVENDRES DIA 10 DE SETEMBRE:
NOVETAT: PRESENCIAL!!
A les 13h presentació del claustre de mestres i del curs que iniciem al porxo de l’escola. Us presentarem l’equip que acompanyarà els vostres fills/es al llarg del curs.
Posteriorment, les tutores i tutors es distribuiran pel pati de l’escola… Llegeix més»

Reunió de P3

Benvolgudes famílies:
Per poder donar-vos la benvinguda al centre i per explicar-vos un seguit d’informacions que us faran més còmode l’inici de curs, us convoquem a una reunió:
REUNIÓ PER A FAMÍLIES DE P3:
– Dimarts dia 7 de setembre a les 17h.
Aquesta reunió es durà a terme… Llegeix més»

Adaptació a P3

Benvolgudes famílies,
Per tal que pugueu preveure la vostra organització familiar en l’inici del curs vinent 2021 – 2022 en el procés d’incorporació del vostre fill o filla a l’escola, us comuniquem les condicions en què podreu acompanyar els infants així com les concrecions de calendari… Llegeix més»

Ja els tenim aquí!

Durant unes quantes setmanes tindrem a l’escola dos treballadors encarregats de dur a terme les accions necessàries per transformar la connectivitat a la nostra escola i així assegurar la màxima cobertura. Aquestes accions contemplen la transformació de la xarxa telemàtica, així com el reforç de la… Llegeix més»

Aquí teniu l’anunci sobre violència de gènere que ha gravat l’alumnat de sisè. Esperem que us agradi!… Llegeix més»

Programa de Nadal

El desembre truca a les nostres portes amb un gran ventall de decoracions nadalenques i la tradició envaeix la nostra escola amb cançons, poemes i manualitats. Aquest any malauradament no ens podem trobar tota la comunitat educativa per celebrar aquestes festes tan especials. I és… Llegeix més»