LES PROPOSTES DELS DILLUNS (4)

Benvolgudes famílies,

Comencem amb energia una nova setmana!

Som conscients de que el procés de desconfinament i la progressiva incorporació a les feines de molts de vosaltres pot comportar que no sempre pugueu fer l’acompanyament que puguin necessitar els vostres fills/es en la realització de les tasques escolars que estem posant.

Per aquest motiu us volem recordar que entenem i som sensibles a les dificultats que es puguin presentar d’aquí en endavant.

Només us volem tranquil·litzar i també recordar-vos que compartiu amb nosaltres qualsevol dubte o dificultat que tingueu i us ajudarem en tot el que necessiteu.

També volem aprofitar per recordar que en aquest acompanyament i suport que esteu fent als vostres fills no feu més feina de la necessària. És a dir, no cal que copieu les activitats si no teniu impressora, per exemple. Si les podeu imprimir perfecte, però si no ho podeu fer no cal que us sobrecarregueu de feina. D’altra banda, si necessiteu més temps per acabar i enviar alguna tasca també ho podeu fer i no representa cap problema.

L’objectiu final és poder mantenir una rutina de treball dedicant un temps de treball ajustat, en cap cas excessiu, que permeti complir amb l’objectiu d’aquest treball setmanal sense que ningú se senti desbordat.

Molts ànims i restem a la vostra disposició.

 

PROPOSTA D’ACTIVITATS DEL DILLUNS

LA QUEDADA DELS DIMECRES

XERREM UNA MICA!  (DOC)   XERREM UNA MICA!  (PDF)

CATALÀ

Comprensió lectora 5  (DOC)   Comprensió lectora 5  (PDF)

CASTELLANO

Cadena de palabras  (DOC)   Cadena de palabras  (PDF)

ENGLISH

Copia de numbers 4-8 MAIG  (DOC)   Copia de numbers 4-8 MAIG  (PDF)

MATEMÀTIQUES

Matemàtiques 5  (DOC)    Matemàtiques 5  (PDF)

MEDI

Fitxa tècnica de la flor  (DOC)   Fitxa tècnica de la flor  (PDF)

MÚSICA

4t 040520  (DOC)   4t 040520  (PDF)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>