INICI DE CURS

Benvolgudes famílies,  ja queda poc per començar l’escola de nou.
El proper 15 de setembre ens tornarem a veure, serà un curs diferent per tots, i és per això que us volem informar que des de l’escola farem el possible per mantenir totes les recomanacions i… Llegeix més»

COMIAT ESCOLA I 6è

Benvolgudes famílies el curs ja s’acaba i ens volem acomiadar de tots vosaltres desitjant que el setembre ens puguem veure amb la màxima normalitat possible.

Us agraïm de nou el vostre suport i el vostre esforç en aquest darrer trimestre.

Com cada any els més grans de l’escola marxen a l’institut, s’han fet grans, els hem vist créixer i hem compartit tots junts moltes experiències.

A ells els volem dedicar aquest vídeo

Molt bon estiu a tothom

POSSIBLE REOBERTURA DE LES ESCOLES EN FASE 2

Benvolgudes famílies, les últimes informacions rebudes per part del departament d’educació preveuen l’obertura de centres educatius en localitats que estiguin en fase 2.

A dia d’avui no sabem quan arribarem a aquesta fase, però està clar que si hi arribem, de manera totalment voluntària i seguint unes recomanacions… Llegeix més»

CONFIRMACIONS DE PLAÇA PEL PROPER CURS

Benvolgudes famílies , altres cursos per aquestes dates us feiem arribar un full per confirmar la plaça pel proper curs.

Davant la situació actual, us comuniquem que des de l’escola confirmarem automàticament a tot l’alumnat .

Vosaltres no heu de fer res. Qui hagi de notificar alguna modificació de telèfons, domicili, ho podrà fer quan ens tornem a veure a l’escola, si considereu que és urgent ens ho podeu fer arribar per mail.

Qui ens vulgui comunicar una baixa que ens envii un mail també.

Moltes gràcies

 

NOVETATS PREINSCRIPCIONS

Bona tarda ens acaben d’arribar instruccions per la preinscripció del proper curs.

Es podrà fer via telemàtica o presencial per aquelles persones que no puguin fer-ho online.

Les preinscripcions fetes telemàticament ens haureu de fer arribar el resguard  per mail al centre juntament amb tota la documentació necessària.

Nosaltres respondrem al mail conforme tota la documentació és correcte.

Per a les famílies que no ho puguin fer telemàticament es donaran cites prèvies, i es podrà fer presencialment, queda encara per aclarir els horaris i com es gestionaran aquestes cites prèvies. Nosaltres a l’escola tindrem el full  de preinscripció per aquelles persones que no hàgin pogut descarregar-lo. Però si podeu és millor portar-lo ja fet i la documentació preparada.

A la web del centre anirem actualitzant les informacions.

Documents que cal portar o presentar per mail:

 • Original i fotocòpia DNI pare i mare
 • Original i fotocòpia DNI nen/a
 • Original i fotocòpia Llibre de família
 • Original i fotocòpia Targeta d’identificació sanitària
 • Original i fotocòpia Carnet de vacunacions
 • 4 fotografies de carnet per infantil i 1 per primària
 • Certificat de convivència / empadronament
 • Carnet de família nombrosa (si es el cas)
 • Acreditació de minusvàlid , nen/a, pare/mare o germans (si es el cas)
 • Original i fotocòpia llibreta d’estalvis

En aquests moments s’estan actualitzant els enllaços per dur a terme la preinscripció i no funcionen, però quan ho actualitzin haureu d’accedir aquí:

http://queestudiar.gencat.cat/es/preinscripcio/estudis/obligatoris/

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 

 • Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: 13 a 22 de maig 
 • Matrícula: 13 a 17 de juliol

En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya i les posarem a la web

Aquestes informacions són importants també pels alumnes de sisè que han de fer preinscripció a l’institut. Consulteu la web de l’institut i aquest mateix enllaç

FULL DE PREINSCRIPCIÓ:

Sol.licitud preinscripció escolar 2020-21

 

 

PREINSCRIPCIONS CURS 20- 21

Benvolgudes famílies encara no tenim informacions concretes, però està previst que les preinscripcions s’activin a partir del dia 13 de maig.

Sembla ser que intentaran que es pugui fer telemàticament i presencialment per qui no pugui fer-ho online.

Haurà de ser amb cita prèvia.

Quan tinguem més informacions us les penjarem a la web.

Si esteu interessats en venir a la nostra escola ens podeu escriure un mail amb les vostres dades i el curs on voleu inscriure als vostres fills:

lallagosta@escolajoanmaragall.cat

Us mantindrem informats i podrem concretar més les dates.

Els que teniu germans també ens podeu escriure i així tindrem les dades de tothom, si coneixeu algú que està interessat a venir a la nostra escola el proper curs feu difusió d’aquest missatge si us plau .

Els alumnes de sisè que el proper curs hauran d’anar a l’institut, heu d’estar pendents també de les dates.

Moltes gràcies

Sant Jordi Virtual a la Llagosta

Des de la BIBLIOTECA de la Llagosta ens han fet arribar aquestes informacions:
En les actuals circumstàncies serà impossible celebrar aquest any la Diada de Sant Jordi com ho fem habitualment. Però des de la Biblioteca no volem deixar passar aquest 23 d’abril sense activitats encara… Llegeix més»

TOT ANIRÀ BÉ

Tot el personal de l’escola i el menjador del Joan Maragall us trobem molt a faltar. Nosaltres també ens quedem a casa.

Cliqueu la imatge per veure’ns a tots i a totes !!!

CONSELLS PER FER UN BON ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES

 

Benvolgudes famílies, aquests dies confinats fan que utilitzem molt més les xarxes socials i internet per relacionar-nos i comunicar-nos amb els companys, amics, mestres, familiars.

Pensem que és un bon moment per recordar als infants i a les famílies la importància de fer-ne un bon ús.

Per això us deixem aquestes informacions i orientacions que us poden ser d’utilitat.

https://internetsegura.cat/wp-content/uploads/2020/02/5ConsellCiberseguretat.pdf

https://internetsegura.cat/families/relats-cibersaguretat/

guia_rapida_navegacio_segura_menors_cesicat

 

INFORMACIONS IMPORTANTS

Benvolgudes famílies som conscients que els moments que estem vivint no són agradables per ningú. Esperem que tots estigueu bé i ens poguem veure el més aviat possible.

Ahir ens van arribar noves instruccions del departament d’educació per tal d’afrontar aquesta situació. Aquestes orientacions són per totes les etapes educatives , hem fet un recull dels aspectes més importants que a partir d’ara ens guiaran per realitzar la tasca educativa online .

COMUNICAT DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

El seu contingut com haureu vist ens indica que hem de seguir en la mateixa línia de treball d’aquestes últimes setmanes amb algunes modificacions.

És important recordar que cada cicle i cada etapa educativa és diferent i no tenen les mateixes necessitats. A educació infantil i  primària les feines escrites representen una part de tot el que realitzem a l’escola i tota la tasca educativa que hi ha al darrera és impossible de transmetre online, sobretot amb els més petits. Hi ha fitxes que per sí soles no tenen cap sentit sense la manipulació, experimentació, debat i diàleg que es realitza a l’escola  Cal tenir també en compte que són molt importants les relacions socials amb els companys, que ara han quedat aturades i s’han restringit a trucades o videoconferències.

També som conscients que les famílies no heu d’adoptar el rol de mestres i que els alumnes han de poder treballar de manera més o menys autònoma.

Tot això és complicat per tots i estem intentant gestionar-ho de la millor manera possible. Sabem que hi ha famílies angoixades sobretot en nivells de canvi d’etapa i us volem tranquilitzar. Tant les escoles com els instituts tindrem en compte tot el que ha passat quant comenci el proper curs escolar. Sempre fem traspàs d’informació d’un cicle a un altre i amb l’IES. Tothom és coneixedor de la situació i partirà dels coneixements que tinguin els alumnes en el moment de començar. Us volem transmetre tranquil.litat i no patiu que ningú en sortirà perjudicat.

La nova situació que estem vivint ens està aportant a tots noves experiències i situacions que també ens enriqueixen com a persones.

També cal remarcar que les situacions familiars de cadascú són molt diferents, no tothom té ni accés, ni coneixement de la tecnologia necessària per poder seguir aquestes instruccions.  Tot està envoltat d’una problemàtica social diferent que afecta a cadascú de nosaltres i que  tindrem en compte.

TASQUES: Cada cicle continuarà amb la dinàmica de les últimes setmanes,  La propera setmana no es penjaran noves tasques , els alumnes acabaran de fer les que tinguin pendents dels altres dies. A partir del dilluns 13 començarà el tercer trimestre pels alumnes de primària, a partir d’aquesta data les tasques, que fins ara recomanaven, s’hauran de realitzar, cadascú segons les seves possibilitats. Algunes  les haureu d’enviar als mestres al mail que ja us hem passat per tal que les puguin veure i fer un retorn. La participació i interès de cada alumne s’avaluarà i es tindrà en compte de cara al tercer trimestre. Els mestres ens posarem en contacte per mail o per via telefònica amb aquelles famílies que no tinguem contacte. Insisteixo en que cada tutor és coneixedor de la situació familiar de cada alumne i no li demanarà allò que sap que no pot fer. Per tant si aquests dies rebeu alguna trucada d’un número ocult agafeu el telèfon que podem ser nosaltres.

Haureu de consultar la web, i el classroom els de cicle superior, de forma periòdica i anar seguint les instruccions de cada curs. Si teniu algun dubte no ho feu en els comentaris de l’article. Millor us comuniqueu per mail directament amb els mestres.

Totes aquestes novetats requereixen d’una adaptació  per ambdues parts i tots ho tindrem en compte.

INFORMES PRIMÀRIA: El divendres 3 d’abril enviarem per mail els informes de  l’alumnat a cada família. Les avaluacions s’han fet fins el 12 de març.

Si al llarg dels dies sorgeixen novetats les anirem publicant.

Recordeu que a partir d’ara és molt important la comunicació per mail. Us recomanem que us adreceu als tutors, però si alguna família vol comentar alguna cosa a l’equip directiu ens pot escriure al mail de l’escola: a8019745@xtec.cat

Una abraçada molt forta a tothom

Equip directiu

 

 

 

 

 

 

 

Teatre en Anglès per a tots els nivells

 
Si entreu a aquesta web podreu veure obres de teatre en anglès
www.ipaproductions.com,
Heu de posar aquestes contrassenyes
THE GARDEN
Nom d’usuari: teacher 
Contrasenya: GARDEN0305
 
GEORGINA & THE DRAGON 
Nom d’usuari: teacher 
Contrasenya: GEORGINA0036
 
ALADDIN 
Nom d’usuari: teacher 
Contrasenya: ALADDIN8456
 
TREASURE ISLAND 
Nom d’usuari: teacher 
Contrasenya: TREASUREISLAND4677