Preinscripció i portes obertes

 

 

 

 

En aquest enllaç podreu inscriure-us a la Jornada de portes obertes.

Trobareu tota la informació de la preinscripció: portal gencat (documentació, formulari…) i de l’escola (infografies i vídeos)  AQUÍ

 

L’Emili, el nostre projecte

Vídeo “L’Emili, el nostre projecte”
Amb la realització d’aquest vídeo expliquem el projecte educatiu de l’escola amb la participació de tota la comunitat educativa, és a dir alumnat, famílies i professorat. Hi trobareu una explicació del com treballem, com entenem l’aprenentatge, els nostres trets d’identitat…
 

Jornades de descobriment: Cloenda

Divendres passat vam saber que el Doctor Martimosa s’havia quedat atrapat en el temps i ens demanava de la nostra ajuda per poder sortir-ne. Al llarg de la setmana tot l’alumnat de l’Emili ha treballat de valent per poder trobar la fórmula per poder-lo alliberar.… Llegeix més»

Un tomb per l’Emili

Us presentem el vídeo “Un tomb per l’Emili” fet per mostrar les instal·lacions i les aules de l’escola. Agraïm la col·laboració a una família que ens han ajudat a mostrar l’escola.

Jornades de descobriment: Motivació

Les Jornades de descobriment de la ciència es realitzaran del 22 al 26 de febrer.
Per començar les Jornades el Doctor Martimosa ens ha enviat un missatge demanant l’ajuda de l’alumnat per trobar un codi que obtindran en els tallers i activitats que faran durant la… Llegeix més»

Pla d’Organització de centre

PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE (POC)   
Després d’exposar en el Consell Escolar del passat dia 8 de setembre de 2020 els diferents canvis que suposa una organització de l’alumnat diferent a la prevista en el mes de Juliol, podeu visualitzar tot el document amb les diferents… Llegeix més»

PCR a les escoles

Benvolgudes famílies,
Per a les famílies que vulguin anticipar a les seves filles o fills el procediment a l’hora de fer les PCR, us enllacem aquest petit vídeo.

 

PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE (POC)   

Després d’exposar en el Consell Escolar del passat dia 8 de setembre de 2020 els diferents canvis que suposa una organització de l’alumnat diferent a la prevista en el mes de Juliol, podeu visualitzar tot el document amb les diferents modificacions del POC.
Tal i com… Llegeix més»

Un regal per a tu.

Després d’aquests dies de vacances de Setmana Santa, tornem a la activitat.

Ens hauria agradat molt poder-nos retrobar i veure’ns les cares però degut a la situació actual encara no és possible, així que com que no pot ser, ho farem virtualment.

És per aquest motiu que el personal de l’escola hem volgut fer un vídeo regalant alguna idea o recomanació a l’alumnat de l’Emili tot fent-los saber que els trobem molt a faltar i que els enviem la nostra estima.

Esperem que els/us agradi.

Aprofitem per enviar-vos una forta abraçada i tots els nostres millors desitjos.

Jornades de descobriment – La màgia

Un any més, les jornades han estat un moment màgic del curs on tothom ha donat el màxim (alumnes, famílies, mestres, personal,…).

Tan aviat com puguem, afegirem l’enllaç al blog que estem creant per recollir les activitats que s’hi han fet. (Actualitzat: Aquí el teniu! https://jornadesdemagia.blogspot.com/ )

De moment us deixem amb un tastet, un passeig per l’escola, que segur que no us deixarà indiferents.

 

 

 

Revista – La veu 112 – STOP RESIDUS!

Tot i que també la podeu trobar a l’apartat “Revistes” del menú, us compartim en aquest article la revista que hem creat entre tot l’alumnat de l’escola arran de la setmana de prevenció de residus que va tenir lloc a finals de novembre.

Setmana europea de prevenció de residus.

Change your ways, reduce your waste.
Canvia els teus hàbits, redueix els residus.

Al blog de medi ambient de l’escola (fent click a la imatge de sota) podeu trobar el recull d’actuacions i activitats que vam dur a terme durant la setmana europea de prevenció de residus.

Hi podeu trobar també l’accés als albums de fotos que es van fer al llarg de la setmana.