Ajuts de menjador

Benvolgudes famílies, avui han sortit els ajuts de menjador.

El termini per a demanar un ajut de menjador és del del 7 al 20 de setembre. Un cop passat aquest termini, com en anys anteriors, hi haurà un període obert ( per a nouvinguts i situacions sobrevingudes).

  • Enguany les sol·licituds es faran de forma telemàtica, a través d’un enllaç que es publicarà al web del Consorci d’Educació de Barcelona. Això vol dir que no hi haurà sol·licitud en paper però habilitarem els següents espais de suport per a aquelles famílies que no disposin de recursos per a fer-ho.

 

                                    DESCARREGAR SOL·LICITUD

 

o   Oficina d’atenció del Consorci d’Educació de Barcelona, Plaça Urquinaona,6 atenció amb cita prèvia

o   Telèfons d’assistència per a l’emplenament de la sol·licitud 667366863 i 638684531 ( també es pot demanar cita prèvia per fer l’atenció telefònica)

  • Un cop tingueu la sol·licitud impresa i signada, l’aureu de portar al centre, juntament amb la documentació (en aquells casos que sigui necessària). Cal adjuntar documentació en aquests casos:

o   Resolució d’acolliment,

o   Valoració social dels serveis socials de fora de Barcelona,

o   Documentació justificativa d’altres ingressos que no estiguin recollits a la sol·licitud i que no es puguin comprovar d’ofici.o   bases de cotització de l’any 2019 de les treballadores de la llar

 

  • De les famílies que us adjuntin documentació caldrà que en envieu per correu electrònic la sol·licitud i la documentació a l’adreça de correu ajuts.ceb@gencat.cat. Per poder identificar aquests correus el tema del correu haurà d’esser: DOCUMENTACIO AJM 20_21
  • Aquest any, no hi ha Fons d’Emergència Social,  ni renovacions per tant, tothom qui vulgui participar d’aquesta convocatòria haurà de tramitar la sol·licitud d’ajuts de menjador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>