Educació emocional

Es tracta d’ ajudar a l’alumnat a conèixer i regular les seves emocions, sentiments i impulsos, així com millorar el seu autoconcepte i valorar positivament les pròpies capacitats i limitacions.

A més de les sessions d’Ed. Emocional, col·laborem amb la FEEB en el programa “Convivim esportivament” fomentant la inclusió social i la resolució positiva de conflictes a través de l’esport.

Projecte 6ÈSO( segon trimestre): L’alumnat de 6è treballa temes de cohesió grupal i gestió de conflictes, amb la col·laboració de la coordinadora de S. Socials i educadors de carrer.

També treballem la  MEDIACIÓ , adreçada a l’alumnat de 5è i 6è: Ex-alumnes de la nostra escola que cursen l’ ESO a l’IES Montjuic ens visiten per explicar en què consisteix.

Decidim plegats: Reunions de delegats d’aula, acompanyats de l’EMO (Gestor emocional), per proposar i debatre aspectes relacionats amb el funcionament del centre.

Decidim plegats:

Tots els grups de 1r a 6è tenen un delegat d’aula. Periòdicament es programen reunions de tots els Delegats juntament amb el Gestor emocional de l’escola (EMO), per debatre, formular propostes i valorar els suggeriments de les bústies ( tenim 2 bústies de suggeriments on pot participar tota la comunitat educativa).