ODS 12: CONSUM I PRODUCCIÓ RESPONSABLES

L’ALUMNAT DE PRIMER ÉS CONSCIENT QUE HA DE TENIR CURA DEL PLANETA I QUE DE VEGADES, FEM COSES QUE CONTAMINEN I PERJUDIQUEN EL MEDI AMBIENT.

ÉS IMPORTANT REDUIR EL CONSUM D’ELECTRICITAT (TANCAR EL LLUM, OMPLIR LA RENTADORA…), PETROLI (ANANT A PEU, AMB BICICLETA O TRANSPORT PÚBLIC) I AIGUA ( CAL TANCAR L’AIXETA, PODEM ESTALVIAR AIGUA SI ENS DUTXEM EN COMPTES DE BANYAR-NOS). PER AQUEST MOTIU, CAL UTILITZAR NOMÉS L’ENERGIA NECESSÀRIA.

A MÉS A MÉS, HEM APRÈS A FER UN CONSUM RESPONSABLE DEL PLÀSTIC I EL PAPER. SABEM QUE FABRICAR EL QUE COMPREM, CONSUMEIX ENERGIA I GENERA RESIDUS. PER AIXÒ, NO HEM DE COMPRAR PERQUÈ SÍ I HEM DE RECORDAR PORTAR EL CISTELL I CARRETÓ PER EVITAR LES BOSSES DE PLÀSTIC.

A CLASSE, TAMBÉ RECICLEM I UTILITZEM EL PAPER PER LES DUES CARES. JA SABEU QUE VAM REUTILITZAR DIFERENTS OBJECTES PER FABRICAR UN INSTRUMENT MUSICAL. TAMBÉ VAM FER UN MINICOMPOSTADOR AMB RESIDUS ORGÀNICS (RESTES DE MENJAR COM UNA PELL DE PLÀTAN) I EL COMPOST ES VA CONVERTIR EN MENJAR PER A LES PLANTES.

ARA VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES ELS NOSTRES PRODUCTES SOBRE LES TRES ERRES: REDUIR, REUTILITZAR I RECICLAR.

HEU DE CLICAR A LA NOSTRA CLASSE 1RA REDUIR I 1RB REUTILITZAR. ESPEREM QUE US AGRADIN.

SOM UNS SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>