6è – OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

OBJECTIU 10: REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS

En un món globalitzat, les desigualtats prenen grans disparitats en l’accés a aquelles necessitats i serveis essencials, com l’educació.

A 6è, partint del nostre objectiu, hem fet una pluja d’idees sobre el que entenem per desigualtats, i han sorgit les següents paraules, que les hem agafat com vocable clau: pobresa; desigualtats socials, racials, de gènere; econòmiques i d’oportunitats.

Arrel d’aquesta proposta, cada classe s’ha centrat en un desigualtat: la desigualtats per raó racial, 6è A i la pobresa a 6è B. S’aprofundirà amb l’objectiu de reflexionar i/o proposar, des de el nostre entorn més proper i des de la pròpia vivència, actituds i noves maneres d’afrontar i reduir aquestes desigualtats.

Com a proposta d’inici, farem conjuntament un escultura amb material reciclat, que expressi totes aquelles desigualtats considerades anteriorment i poder expressar visualment el sentit crític envers el que és divers, diferent i els motius econòmics que sustenten la base de les desigualtats.

Comencem a construir la nostra escultura que parla i expressa allò que és diferent.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>