4T- Visitem les abelles.

L’alumnat de 4t hem pogut aprendre la gran importància de les abelles de la mel. Com és la vida i el dia a dia visitant els ruscos municipals que es troben al Parc del Mas Ratés.
L’activitat la vam començar molt il·lusionats i il·lusionades, ens vam vestir amb l’equipament ambiental que utilitzen les apicultores i els apicultors per a extreure la mel.
L’apicultor Jaume Clotet ens ha ensenyat moltes coses superinteressants i molt importants del fascinant món de les abelles.
Hem après a poder diferenciar una abella d’una vespa.
Ens ha explicat les característiques de cada tipus d’abella, les solitàries i les que fabriquen la mel. Com és la seva organització a dins del rusc i el paper de cadascuna d’elles, les obreres i la reina. Com també la comunicació del rusc.
Hem après la funció pol·linitzadora que fan les abelles i la vital importància d’aquesta en la producció d’aliments.
Hem pogut viure i conèixer in situ les principals tasques, eines i materials que ajuden en la tasca dels apicultors/es. A més de poder conèixer el procés que segueix la producció de la mel i els productes que obtenim. Per finalment poder tastar el producte obtingut de la nostra visita al rusc de les abelles.
Cliqueu a la imatge i podreu veure tot el que us hem explicat. Esperem que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres i us animeu a fer la visita i el taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>