4T-Taller tastet teatral a l’Ateneu de les Arts.

L’alumnat de 4t hem après el meravellós món del teatre, la història i la seva pràctica, amb l’activitat tastet teatral que ens ofereix l’Ateneu de les Arts.

El taller estava dividit en dues parts. En la primera part uns docents teatrals ens han explicat i ens han donat a conèixer aquesta disciplina amb una breu introducció a la història del teatre amb el suport d’imatges i d’alguns objectes.
En la segona part del taller, hem pogut posar en practicar, en parelles i en petits grups, exercicis pràctics i divertits per conèixer i experimentat amb el nostre cos la gestualitat i el treball de l’expressió corporal tan important en el món de la interpretació teatral, com també la improvisació i la creació. A més del valor del treball en equip.

Us deixem unes imatges on podeu veure l’experiència tan divertida que hem gaudit a l’Ateneu de les Arts per endinsar-nos en el fantàstic món del teatre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>